configurator

Ontdek onze configurator

Dankzij onze configurator kunt u heel eenvoudig elk detail van uw overhemd personaliseren: van de kraag tot de manchet, de kleur van het garen of van de knopen, ontdek onze vele opties!

HOE WERKT HET?

KIES UW GELIEFDE STOF

KIES UW GELIEFDE STOF

Een catalogus van meer dan 250 prestigieuze stoffen.

PAS ELK DETAIL AAN

PAS ELK DETAIL AAN

U kunt uw hemd in realtime maken.

NEEM UW MATEN

NEEM UW MATEN

U kunt uw hemd in realtime ontwerpen

LEVERING

8,- € EU - 12,- € Non-EU: leveringkosten aan bij je thuis of op kantoor.

PRODUKTIE

De productietijd voor een hemd varieert tussen 7 en 10 dagen, afhankelijk van de gevraagde stoffen en afwerkingen. U kunt de voortgang op elk gewenst moment volgen: levering binnen 3 weken (half juli-augustus 5tot6 weken) . De hemden worden geproduceerd in Roemenië en Tunesië (Middellandse-Zeegebied

VEILIGE BETALING

Wij gebruiken alle technische middelen die nodig zijn om uw persoonlijke gegevens te beveiligen en zullen deze nooit aan derden verstrekken.

Hier zijn wij trots op!

Ontwerp uw uniek hemd op maat

Altijd al een hemd op maat willen hebben dat precies aansluit op jouw lichaam en wensen? Dan is de Bivolino Shirt Designer de tool die uw wens in vervulling laat gaan. Op deze configurator kunt u een uniek hemd ontwerpen en bestellen. Alle gekozen opties worden direct gevisualiseerd in een virtueel 3D model van het hemd.

Veel opties en mogelijkheden – start hemden ontwerpen !

De Bivolino Shirt Designer biedt naast het invoeren van uw persoonlijke maten meer mogelijkheden om het hemd nóg unieker en persoonlijker te maken. Zo is er naast de keuze uit o.a. pasvorm, fit, kraag, sluiting en mouwlengte ook de mogelijkheid om met verschillende contraststoffen te werken. Zelfs de kleur van de knopen en de knoopaanzet kunt u zelf kiezen. Ook het toevoegen van een monogram in een door u gekozen lettertype en kleur behoort tot de mogelijkheden.

Productie en levertijd

Uw zelf ontworpen hemd wordt door onze gespecialiseerde medewerkers met extra zorg en aandacht met de hand gemaakt. Vervolgens kan het hemd binnen 21 dagen geleverd worden.

Ontwerp uw hemd op maat online zonder meetlint

Geen lintmeter nodig en 100% pasvorm garantie via onze gepatenteerde Biometrische Maten Technologie.

Ingave van lengte, leeftijd, gewicht, kraagmaat en gewenste fit is voldoende voor een perfect maathemd. Uw mouwlengte wordt automatisch aangepast. Er zijn 3 fits waaruit u kan kiezen – ruim, getailleerd en slim. https://www.bivolino.com/nl/stijladvies-matengids .

Indien u, als nieuwe klant, niet 100% tevreden bent, wordt een tweede hemd toegestuurd zonder bijkomende kosten en u kunt het eerste hemd behouden. Dus, geen retouren, zero verspilling.

Alternatief is uw lievelingshemd opmeten met de lintmeter.

Unieke hemden kopen

Een hemd op maat gemaakt ontstijgt het gangbare confectie hemd zonder enige moeite. Omdat ieder lichaam nu eenmaal uniek is, kan een gewoon confectie hemd nooit de pasvorm bieden wat u mag verwachten van een maathemd . Het maathemd is geheel afgestemd naar uw lichaamsvormen. En hebt u eenmaal de juiste maten doorgegeven, wat verrassend eenvoudig tot stand komt binnen onze 3D Shirt Ontwerper, dan worden de maten opgeslagen, zodat elke volgende bestelling niet meer 'maatwerk' vergt dan 1 klik op de knop.

Kwaliteit voorop

Maatshirts online kopen is net zo éénvoudig als confectie hemden online bestellen.

Het verschil echter tussen confectie hemden kopen en het hemd op maat mag er zijn. Liefhebbers, kenners en specialisten op gebied van heren hemden hebben één ding gemeenschappelijk: allen zullen zij direct de maathemd drager er moeiteloos uitpikken. De perfecte pasvorm, het gebruik van de betere stoffen, de subtiele afwerking; het zit 'm in de kleine details. Wie oog heeft voor kwaliteit en eenmaal een hemd op maat heeft gedragen, wil niets anders meer. Maar ook aan de nodige accessoires wordt uiteraard gedacht; bij een maathemd hoort natuurlijk een passende stropdas of foulard.

Eigentijdse Maathemden & strijkvrije Stoffen

Natuurlijk vraagt een perfecte pasvorm om een perfecte stof. Onze inkopers volgen om die reden al ruim 20 jaar de meest actuele trends op de voet, waarbij stoffen speciaal geselecteerd worden op kwaliteit, comfort en design. Zo worden al onze maathemden gemaakt van de fijnste katoensoort. Want een maathemd dient niet alleen mooi en comfortabel te zijn, vooral ook de stof draagt bij aan de luxe-beleving en een subliem dragers genot. Binnen onze katoen collectie zijn ook strijkvrije stoffen verkrijgbaar, hiermee creëert u binnen een handomdraai een strijkvrij hemd op maat .

Hemden op maat online , bereikbaar voor iedere man

Onze maathemden zijn gewoon online verkrijgbaar: moeiteloos hemden op maat online bestellen, omdat onze gemiddelde klant het al druk genoeg heeft. Daarnaast bieden wij u eerlijke prijzen; maathemden bereikbaar en betaalbaar voor iedere man. Onze maatwerk hemden zijn verkrijgbaar binnen verschillende prijscategorieën, maar vanaf €39,- kunt u bij ons al terecht voor een uniek katoen-polyester hemd op maat , afgewerkt tot in de kleinste details en finesses. Dit is waar het allemaal om draait; kwaliteit voor elke man en verkrijgbaar online. Exact waar Bivolino voor staat en haar visie op richt. Eenvoudig uw hemden op maat ontwerpen doet u middels onze 3D Hemd Ontwerper. Niet alléén ontwerpt u zelf uw hemd op maat , maar u doet ook de nodige inspiratie op. U hebt keuze uit tal van opties. Wilt u bijvoorbeeld wel of geen borstzak, wilt u een sportief, casual hemd ontwerpen, of juist een Business Dress hemd ontwerpen; de keuze is aan u.

Zelf uw hemd ontwerpen

U zult ervaren dat de 3D hemd ontwerper u stap voor stap leidt tot het perfecte maatshirt. Ruime selectie bijzondere stoffen. Allereerst selecteert u een stof. Alle aangeboden stoffen zijn van de fijnste katoensoort, waarmee u een sublime hemd op maat creëert. De katoenen stoffen zijn verkrijgbaar in wit, effen, geruite en gestreepte designs. Enkele stappen verder kunt u contrast-stoffen toevoegen; zo kunt u zelf uw maathemd voorzien van een contrasterende binnenkraag, manchetten, of andere delen van het maathemd. Hiermee bepaalt u zelf welke uitstraling uw maatshirt krijgt.

Het maathemd stylen

Hebt u een stof geselecteerd, dan kunt u het maatshirt vormgeven. Binnen de opties heeft u alle keuzevrijheid om al dan niet te kiezen voor een borstzak, smoking-manchetten, of juist casual manchetten aan te brengen. Wilt u lange mouwen, of juist kortere mouwen? Dan kunt u dit hier aangeven. Ervaar het verschil tussen confectie- en maathemden... Want zoals eerder aangegeven: geen bovenlichaam hetzelfde van een man. Een hemd op maat kan wonderen verrichten in het benadrukken van het bovenlichaam, of juist het subtiel verhullen ervan en alles wat daartussenin ligt.

Ontwerp uw eigen ultieme hemden individueel op maat gesneden volgens uw persoonlijke lichaamsafmetingen.

Kies uw favoriete geraffineerd stof, uitgekozen bij de beste Italiaanse wevers. Voeg een aantal exclusieve op maat gemaakte items toe zoals verwijderbare baleinen, parelmoer knopen, een geborduurd monogram en nog veel meer... Design uw eigen fashion maathemd volgens een individueel patroon vervaardigd. Selecteer uw trendy hoge kwaliteitsstoffen en begin met het ontwerpen van uw maathemd met ultieme fashion-functies zoals hoge kragen met 3 knopen, kleur-contrasterende kraagen, manchetten en sluiting. Verticale strepen, meerkleurige knopen en stiksels, trendy monogram,...

Wereldprimeur: Design uw ultieme ARTY Hemd op maat . Arty hemden verwerken op een subtiele manier de afbeeldingen en tekeningen van de kunst – schilderijen: van kleurrijk, eclatant, graffiti tot pop art. Kies uit schilderwerken van 10 bekende Belgische en Nederlandse kunstenaars!

 

Maak uw eigen smoking hemd op maat gesneden volgens uw persoonlijke lichaamsvorm. U kunt kiezen uit ultieme zwarte en witte kwaliteitsstoffen. Selecteer een aantal "Black Tie" functies voor het ontwerpen van uw exclusief avondhemd: Vleugelkraag, smokingknopen, plooien of verborgen hemdsluiting, discrete monogram,... De keuze is aan u!

10 redenen om eens een Bivolino - hemd op maat te proberen

  • Eénvoudig maten doorgeven zonder meetlint ;

  • Altijd de perfecte pasvorm omdat de hemden speciaal voor u gemaakt worden;

  • Onze hemden concurreren met hemden van Hugo Boss, Suitsupply, Armani, Zegna en Lacoste;

  • Online bestellen zonder eindeloos te hoeven zoeken naar het perfecte hemd;

  • Keuze uit 500 + stoffen en niet meer afhankelijk van wat er in uw kraagmaat te krijgen is;

  • 25 soorten kragen dus een voor elke gelegenheid;

  • Kiezen uit wel 12 soorten manchetten;

  • Extra opties zoals borstzakjes, andere kleur knopen etc. bepaalt u nu zelf;

  • De maten van uw hemden zelf beheren vanuit uw account;

  • Altijd de mogelijkheid voor advies van onze tailors.

Gepersonaliseerde hemden online

Gepersonaliseerde hemden online kopen

Een hemd op maat gemaakt geeft een gevoel van authenticiteit en eigenheid. Daar iedereen uniek is, kan een standaard hemd nooit de fit bieden die u mag verwachten van een maat hemd. Het maathemd wordt geproduceerd volgens ieders eigen maten profiel. De juiste maten doorgegeven is bij Bivolino verrassend éénvoudig door onze biometrische maten voorspeller waarbij opmeten met de lintmeter overbodig wordt: 'maatwerk' met 1 klik, in 5 minuten te bestellen.

Hemden grote maten en extra lange mouw

Extra lange mouw maatshirts online kopen voor de lange man is bij Bivolino net zo éénvoudig als standaard hemden online bestellen: lengte, leeftijd en gewicht voldoen als informatie voor het maken van een deftig hemd op maat. Shirtlovers, kenners en mode specialisten op gebied van heren kleding hebben één ding gemeenschappelijk: zij houden echt van hemden, dragen deze dagelijks en een comfort gevoel is primordiaal: de hemd op maat- lover streeft ook naar perfectie. De perfecte pasvorm, al dan niet slim fit, het gebruik van de betere dubbel getwijnde stoffen, de subtiele afwerking; het zit hem in de kleine details. Getailleerde hemden, alsook de super slim fit lijn van Bivolino wordt hedendaags erg geapprecieerd. Maar ook aan de nodige accessoires wordt uiteraard gedacht; bij een maathemd hoort natuurlijk een passende das en manchetknopen. Deze zijn dan ook uitgebreid te vinden binnen Bivolino Online. Zo kan de klant snel en éénvoudig hemden online mét bijpassende accessoires kopen.

Strijkvrije stoffen voor dress shirts

Natuurlijk vraagt een perfecte fit om een perfecte stof. Onze aankoop managers volgen om die reden al ruim 50 jaar de meest actuele trends op de voet, waarbij stoffen speciaal geselecteerd worden op kwaliteit, comfort, sustainability, eco-footprint en design. Zo worden al onze maathemden gemaakt uit luchtige en stevige katoen. Want een maathemd dient niet alleen passend en comfortabel te zijn, vooral ook de stof draagt bij aan de luxe-beleving en een ultiem dragers genot. Binnen onze egyptische katoen collectie zijn ook gemakkelijk strijkbare stoffen te verkrijgen, waarbij de non-iron touch alsnog aangenaam aanvoelt.

Hemden op maat online, ook mobiel te bestellen

Onze maathemden zijn niet alléén online verkrijgbaar, maar ook mobiel via onze responsive website www.bivolino.com: gemakkelijk hemden op maat online mobiel bestellen, in de trein, de auto, het vliegtuig, tijdens het wachten, kortom ‘Shirts on the go’! Daarnaast bieden wij u scherpe prijzen; maathemden bereikbaar en betaalbaar voor iedere shirtlover. Onze maathemden zijn verkrijgbaar binnen verschillende prijscollecties, maar vanaf 39 € kunt u bij ons al terecht voor een uniek hemd op maat, afgewerkt tot in de kleinste details en finesses. Dit is waar het allemaal om draait; kwaliteit voor elke man en verkrijgbaar online, snel bezorgd. Exact waar Bivolino hemd op maat online voor staat en haar strategie op richt: goede pasvorm, met een 100% fit garantie voor de eerste aankoop.