PERSOONLIJKE STYLIST - MAATHEMD -PERSONAL SHOPPER

2018-07-19 13:56:14

Hemden op Maat | Bivolino Outfit | Curated Shopping

 

Ultieme luxe , de Personal Shopper ! Ontdek hier de Bivobox! Het fenomeen van Curated Shopping : vullen van kledijboxen mits begeleiding vanop afstand door stylistes , thuis geleverd Keywords zoals "Personal Shopper Mannen , Personal Shopper, Online Stylist , Personal Stylist, Online Advies? , Fashion Outfit, Fashion Garderobe, Outfit , Eigen Stijladviseur , Stijlexpert , Eigen Stylist , Personal Shopping Service , Curated Shopping" worden veel gezocht op internet , wat betekend dat er vraag voor is.

Maatshirts | Bivolino Stylist | Curated Outfit
Hoe gaat Curated Shopping voor maatkleding precies in zijn werk ? Laten wij dit met een scenario demonstreren : Er blijkt een opvallend verschil te bestaan in de klanttypes volgens het traject van hun voorkeur. De “Configurator” klant weet meer wat hij wil, is meer IT driven, rationeler, ‘mathematisch’ intelligenter en kan beslissingen nemen. De curated klant weet het niet zo goed, kan niet direct zelf en alléén kiezen en wil niet gaan shoppen , noch online , noch offline . Gelukkig doet zijn vriendin de aankopen.

Hi, this is Jack. Jack zou graag een maatshirt kopen.
Hij heeft 2 opties: zijn eigen hemd samenstellen, ofwel de hulp inroepen van een “ personal assistant of personal shopper ”.
Uw eigen shirt te ontwerpen : U kunt het stof kiezen dat je verkiest , een specifieke kraag , manchetten , zak, de knopen die u graag heeft , de onderzoom , contrast in boord en manchet , waar u het Bivolino logo wilt en eventueel een monogram. Vul uw naam in met een paar persoonlijke gegevens en u bent ermee klaar .
Maar als u zoals Jack bent , een nieuwe klant die niet erg gedreven is in het creëren van zijn eigen shirts , dan kan u altijd assistentie krijgen van onze “ personal stylist ” : start de enquête naar best vermogen te beantwoorden. curated shopping. Zie ook op https://www.bivolino.com/be/personal-stylist-outfit
Deze ‘ vragenlijst ‘ gaat over uw fashion style, de outfits u graag draagt , hoe te kleden voor het werk , hoe eruit zien als u ‘uit ‘ gaat , waar u gaat shoppen . Maar ook meer persoonlijke info zoals uw huidskleur , welke merken u belieft , wat is u favoriete kleur , welke accessoires draagt u graag.

Telefoon of WhatsApp met uw Personal Shopper.
Op het einde geeft u bepaalde account informatie en zult u gecontacteerd worden door onze ‘personal stylist’ , die paraat staat voor een ‘ call ’ wanneer het u best past . Zij zal uw shirts outfit samenstellen en uw Bivobox vullen met accessoires en laten toekomen bij uw thuis. Ivm de maten , graag lengte , leeftijd , gewicht en boordmaat opgeven en jouw gewenste ‘ fit ‘. Onze Biometrische maten technologie doet alsdan de vertaalslag naar een goed passend maatshirt. Wij produceren een eerste shirt om de goede maat en perfecte fit te bevestigen . Dit overhemd moet vooraf betaald worden , maar wij leveren u gratis een tweede hemd indien deze niet zou passen . 100% fit garantie!

Het boek “When digital becomes human” van Steven Van Belleghem doet ons vermoeden dat de virtuele consument toch nog zoekt naar persoonlijk contact en advies , zeker voor zulke complexe producten als maatwerk . Zij leggen graag hun oor te luister bij de specialist , bij de expert ! En bij ecommerce kan een ‘call’ mirakels doen , een instrument dat niet mag onderschat worden. Wij stellen vast dat klanten van maatkleding , toch vaak C-level, zich voor een mobiele oproep uit de meeting verwijderen om toch te antwoorden.
Bivolino belt graag met haar klanten en geeft graag telefonisch support bij een herbestelling : inderdaad dikwijls is het voor iedereen ‘te druk’ en hebben ‘vooral’ mannen geen tijd om te shoppen of te configureren en als mevrouw of de assistente het niet doet, gebeurt het niet. Het configureren wordt dan een drempel. Vandaar de succesvolle implementatie van het ‘ Personal Shopper ‘ alternatief .

De People Factor in ecommerce: Het boek van Cis Scherpereel bevestigd ook deze ‘human’ trend binnen ecommerce : http://www.depeoplefactorinecommerce.be/ . H2H – Human to Human . Hij heeft dit boek geschreven om ondernemers te helpen in het opstellen van een online strategie. Het is geen managementboek of een academisch boek. Veeleer een verhalenbundel met cases, interviews en blikken achter de schermen. Ze bieden een helder zicht op de vaardigheden, de aanpak, de do’s en don’ts voor wie van e-commerce een succesverhaal wil maken. Hij hoopt hiermee ondernemers aan te zetten tot actie. Want winnaars kijken niet toe langs de zijlijn. Ze spelen mee.

 

Michel Byvoet

 

Mijn twitter account is https://twitter.com/shirtlover @Shirtlover, Flowerlover, Artlover