Meer kleuren :

Luxe hemd in David en John Anderson stof

Anderson & Lawrie, katoenfabrikanten, werd in 1822 opgericht en in 1839 overgenomen door de broers David en John Anderson. De Atlantic Mill werd gebouwd in 1864 in Bridgeton, Glasgow. D & J Anderson breidde zich aan het begin van de 20e eeuw uit en werd in 1911 een besloten vennootschap. Atlantic Mills was een belangrijke werkgever in East End met 700 weefgetouwen.

Het bedrijf concentreerde zich op de productie van hoogwaardige kledingstoffen met korte productieruns. Vooral hun overhemden verwierven een sterke reputatie aan de bovenkant van de markt. Licht, natuurlijk, aangenaam om aan te raken en verfijnd in hun ontwerpen: het zijn de kenmerken van David & John Anderson-stoffen. De stoffen van David & John Anderson zijn het gezicht van de hoogste kwaliteit. Achter de kwaliteit van DJA staat een sterk bedrijf dat al generaties lang traditioneel vakmanschap en uitstekende aandacht voor detail wil combineren met de complexiteit van een industrieel productieproces.

Alleen uitgaande van de selectie van de beste grondstoffen is het mogelijk om de meest kostbare stoffen te creëren. Het katoen in de DJA-collectie is gemaakt met de fijnste garens van op Barbados geteeld, met de hand geplukt Sea Island-katoen dat wordt beschouwd als het beste beschikbare Sea Island-katoen. Er worden slechts 70 balen Barbados Sea Island Cotton per jaar geproduceerd, en 100% van deze Barbados-productie gaat exclusief naar de prestigieuze David & John Anderson-fabriek in Italië.

FERRARA - DAVID and JOHN ANDERSON van ALBINI twill dubbel getwijnd wit herenhemd - ZAMBO 1

Ref. : FERRARA
categorie : Sartoriale en Soirée - Gala en Huwelijk trouwfeest
verkoper : Andrea Bonaccorso

209€

U kunt uw shirt helemaal aanpassen, of direct kopen..

BESCHRIJVING

Luxe hemd in David en John Anderson stof

 

Beschrijving van de stof Shirt opties