1. STIJLADVIES
  2. Herenhemd
  3. Hemd op Maat - Designer - 3D Shirt Configurator - Ontwerp nu!

Hemd op Maat - Designer - 3D Shirt Configurator - Ontwerp nu!

Overhemd op Maat

 

Als online consument van op maat gemaakte overhemden bij Bivolino, heeft u 2 manieren om uw maatprofiel te definiëren. Alle nieuwe klanten wordt gevraagd om te kiezen tussen biometrische AI-maatvoering of shirt-maten met biometrische aanbevelingen / voorspellingen (foutloze metingen)

  • Keuze 1: Biometrische AI-dimensionering

  • Keuze 2: shirtmaten met biometrische aanbevelingen

 

Keuze 1: Biometrische AI-maatingave

Deze vereenvoudigde meetmethode "3 minuten" is gebaseerd op wiskundige algoritmen (een algoritme in de wiskunde is een procedure, een beschrijving van een reeks stappen die kunnen worden gebruikt om een ??wiskundige berekening op te lossen) geintegreerd in machine learning voor AI (kunstmatige intelligentie). Machine learning ( ML) is een subset van kunstmatige intelligentie (AI) die systemen de mogelijkheid biedt om automatisch te leren en te verbeteren op basis van ervaring zonder expliciet te worden geprogrammeerd. In ML zijn er verschillende algoritmen (bijv. Neurale netwerken) die helpen bij het oplossen van onze dimensioneringsuitdagingen.

Als consument zijn uw volgende gegevens vereist: leeftijd, gewicht, lengte, kraagmaat, pasvorm en morfologie (cupmaat voor vrouwen). Bivolino AI voorspelt uw IBM (individuele lichaamsafmetingen: borst, taille, heupen, mouwlengte, biceps….), integreert de %-veranderingen en genereert een patroonmarkering in de Cad-Cam backoffice-applicatie voor enkellaags snijden. De optimalisatie van het textielverbruik bereikt 98%, waardoor de verspilling in de waardeketen aanzienlijk wordt verminderd.

BMI (body mass index) heeft een controlerende AI-functie om fit-% veranderingen aan te passen in relatie tot het gekozen morfologie-type: lichte buik, zware buik, overgewicht, zwaarlijvig ……….

Keuze 2: Hemd op maat met biometrische aanbevelingen

Deze meer uitgebreide methode vereist een 1off- "10 minuten" data-invoer door de nieuwe Bivolino-klant. Invoer van de biometrische gegevens is ook vereist, terwijl aanbevelingen voor de hemdenmaat u zullen helpen bij het meten van de 9 best passende shirtmaten. De biometrische gegevens die IBM (Individual Body Measurements) met gerelateerde Overhemdsmaten voorspellingen, zullen slanke, zware en lange mannen en vrouwen, ondersteund met afbeeldingen, begeleiden om hun best passende shirt te meten. Vereiste gegevens zijn: halve borst / taille / heupen omtrek, mouw- en ruglengte, pols- en bicepsomtrek en schouderbreedte.

Keuze 3: Overstappen op shirtmaten

Het is ook mogelijk om over te schakelen van de vereenvoudigde methode naar de meer uitgebreide shirtmaten door een nieuw matenprofiel aan te maken in uw account. Wijzigingen en alteraties kunnen éénvoudig door u worden aangebracht tijdens het bijwerken van de maatgegevens van het shirt in het account.