Close
2017 website
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Filters

GROEN HEMD - GROENE HEMDEN - OLIJFGROEN HEMD - MINTGROEN HEMD - FLESSENGROEN HEMD

Wat is een groen hemd?

Groen: De kleur van de natuur ontspant het zenuwstelsel en onderdrukt honger. Groen kan de bloeddruk verlagen en is rustgevend. Daardoor wordt groen ook wel geassocieerd met genezing, gezondheid en balans. Groen is de kleur van verse producten, van vruchtbaarheid, voorjaar en nieuw leven. Het is een positieve kleur met associaties als balans, harmonie, evenwicht, vernieuwing, vertrouwen, veiligheid en voorspoed. Een groene ruimte geeft rust en ontspanning en verlicht nervositeit en angst. De kleur geeft de ruimte harmonie, balans en evenwicht. Zeer geschikt dus voor in de slaapkamer!

Draagt u groene hemden, dan zegt u dat u creatief denkt en bereid bent samen te werken. Negatieve associaties met groen zijn verveling, jaloersheid, en weerstand.

Groene hemden online kopen?

Groene hemden van de beste merken voor heren. De keuze voor de kleur van een hemd is erg persoonlijk. Een groen hemd is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Bivolino.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van "groene hemden". Alleen de beste groene shirts van de hoogste kwaliteit.

Groene maathemden online ontwerpen?

Wat is een mintgroen hemd?

Mintgroene hemden online kopen?

Mintgroene maathemden online ontwerpen?

Wat is een flessengroen hemd?

Flessengroene hemden online kopen?

Flessengroene maathemden online ontwerpen?

Te vinden op Bivolino: https://www.bivolino.com/be/olijfgroen-hemd