1. STIJLADVIES
  2. Herenhemd Vaderdag Cadeau

Herenhemd Vaderdag Cadeau

Vaderdag CADEAU

vaderdag cadeau

Met Vaderdag zetten we papa graag even in de bloemetjes met een leuk Vaderdag cadeau. Of in de wijn. Of wiskey. Of bier. Vader-zijn lijkt wel een erg dorstige opgave. Bloemen of chocolade
zijn nu eenmaal niet het juiste cadeau voor Vaderdag. Geloof ons maar - als cadeau specialist hebben we wel wat ervaring inzake Vaderdag cadeau. Er zijn vele cadeau ideëen voor Vaderdag .
 
 
Een echt origineel cadeau, zou een Bivolino custom-fit shirt kunnen zijn ..... met zo'n kado scoort u altijd op Vaderdag. Of uw vader nu een meesterchef is, of workaholic, of sportman, of couchpotatoe, of simpelweg alles tegelijk en nog veel meer , uw papa is de beste papa. En daarom verdient hij de leukste en meest originele cadeaus, gadgets en accessoires met Vaderdag!   
 
Hemden en boxershorts op maat als origineel vaderdag geschenk . Een cadeaubon voor een hemd-op-maat . Zelf uw vader een hemden laten samenstellen . Ontwerp samen met uw liefste papa een maatshirt .
 
 
Het ultieme : zoon en vader met hetzelde shirt ?! Cadeau voor hem , ok voor Valentijn!
 

Een hemd als Vaderdag cadeau

Een hemd als "Vaderdag cadeau" kiest u bij dé specialist in hemden. Kado voor mannen online bij Bivolino  : cadeaubonnen van €25 , €50 , €75 , €100 en €125 . Ook voor ondernemingen zijn er zakelijke cadeabonnen . Probeer ook de €100 cadeau voucher van Bivobox , waarbij gratis stofstalen worden mee verstuurd .

Een volledig assortiment aan eigentijdse, luxe hemden als cadeautjes voor Vaderdag. Een hemd op maat als uniek kado/cadeau voor papa - een schitterend vaderdagcadeau. Alleen  het beste van het beste als Vaderdag cadeau . Bivolino , de beste cadeautjes online. Een complete online cadeauwinkel voor heren - en natuurlijk ook voor Vaderdag.

 

Sinds wanneer bestaat vaderdag?


Het was een Amerikaanse mevrouw (Sonora L. Smart Dodd) die aan het begin van de 20e eeuw veel moeite deed om één speciale dag voor vaders te reserveren en te eren voor hun inzet en werk. Dankzij Sonora’s inzet wordt Vaderdag tegenwoordig bijna overl ter wereld gevierd. 

Vaderdag = onderbroeken of sokken dag?


De meest populaire vaderdag cadeautjes zijn vaker onderbroeken (boxershorts en boxers voor mannen ) of sokken . Natuurlijk is dat nog steeds een leuk cadeautje want een verversing van het arsenaal aan ondergoed is altijd welkom .... maar een iets meer zichtbaar en origineel cadeau is een mooi shirt of hemd. Een compleet assortiment aan accessoires als cadeau voor de moderne man.

Cadeau


Hemden als cadeau speciaal voor Vaderdag. Een ruime keus aan hemden met korte, lange of extra lange mouwen - en natuurlijk nog leuker als een cadeautje voor papa of vader. Uni of effen hemden, gestreeptehemden en geruite hemden als het unieke cadeautje. hemden: een origineel vaderdag cadeau ...

 

Hemden als vaderdag cadeau: tips?!


Als je een cadeau kiest voor vaderdag is het extra belangrijk om het juiste cadeau voor papa te vinden. Een cadeau dat dus past. Enkele tips voor een "hemd als vaderdag cadeau":

  • Voor een vaderdag cadeau hemd: de maat: neem de boordmaat even over van een goed passend hemd. En noteer ook lengte , leeftijd en gewicht.
  • De stijl: Het ene hemd is het andere niet. Wellicht hebben bepaalde papa's een voorkeur voor printjes, maar staat het andere vaders minder. Bedenk van tevoren goed wat voor soort cadeautje het gaat worden.
  • Kwaliteit en stof van het cadau: Goedkoop is niet altijd beter. In tegendeel. Als u zelfverzekerd voor de dag wil komen doe u er goed aan om juist een wat duurder shirt te kopen. Niet alleen gaat deze langer mee, de stof voelt ook nog eens comfortabeler aan uw huid.

 

Cadeau hemden voor vaders met extra grote maten


Een ruime collectie hemden met extra grote maten. Standaard confectiematen zijn boordmaat 37 t/m 46 maar hier vind je hemden tot en met 6XL (60cm boordmaat) . Want als papa of vader groter is dan gemiddeld, dan is het echt heel lastig om goed passende hemden als cadeau te vinden.

 

Ontwerp uw eigen hemd https://www.bivolino.com/be/hemden-op-maat