1. STIJLADVIES
  2. Traveling Tailor - Workshops, network- en incentive Evenementen – Corporate Benefit

Traveling Tailor - Workshops, network- en incentive Evenementen – Corporate Benefit

Zakelijke Workshops maatshirts

Bivolino organiseert regelmatig workshops, waarbij u samen met familie, vrienden, collega's en zakenrelaties in een gezellige ambiance je eigen uniek overhemd samenstelt. Tijdens de workshops ontwerpt iedere deelnemer zijn eigen maatshirt, wat resulteert in een unieke experience; het creëren van je eigen shirt.

Onze meester kleermaker meet 10 lichaamsmaten op; U bepaalt stofkeuze en model opties! Ook ontvangt u informatie over uw BMI ( Body Mass Index) en enkele gezondheidstips.

U ontvangt kleur- en stijladvies: onze kleurconsulent-kleermaker bepaalt samen met u de kleur die best bij je past.

Onder begeleiding van onze ervaren reizende kleermakers nemen wij u mee in alle stappen die een echte ontwerper ook neemt bij het samenstellen van een overhemd. U kan alle stappen invullen naar eigen wens. Zo krijg je werkelijk een uniek ontwerp. De kwaliteit van de shirts is ongeëvenaard.

De workshops kunnen plaatsvinden bij u of op locatie; mobile kleermakers bij Bivolino!

Traveling Tailor

Vier persoonlijke hoogtepunten...maatshirt geschenk

Persoonlijke hoogtepunten in het leven viert u met familie en je beste vrienden. Vaak hoort bij een mooie gebeurtenis een maatshirt of maatblouse kado. Het ontwerpen van deze shirts en blouses gebeurt tijdens een workshop op locatie.

Bivolino zorgt er voor dat uw beste vrienden, uw jaarclubgenoten, uw sportvrienden, uw familie of de getuigen van uw huwelijk een onvergetelijke middag/avond krijgen. Na de workshop worden jullie ontwerpen doorgestuurd naar de productie en ontvangt iedereen binnen 2 weken zijn maatshirt of blouse.

Een ervaring waarmee u mooie momenten vastlegt!

Traveling Tailor-Meester Kleermaker

Zakenrelaties of medewerkers verrassen op een nieuwe manier...incentive evenementen stimuleren teambuilding!

Wilt u uw relaties of werknemers eens op een andere manier verrassen? Tijdens een gezellige avond, bij u op locatie, ervaart u samen met uw relaties deze unieke ervaring. U geeft uw werknemers niet alleen een unieke avond waarbij genoeg gelegenheid is om te netwerken, u geeft ze daarna een uniek cadeau. Een mooie motivatie! Een perfect prikkel!
Na 2 weken krijgen zij namelijk een hoogwaardig en uniek maatshirt dat zij zelf hebben samengesteld. Dit staat garant voor een top-of-mind positie die aanzienlijk langer meegaat.

De workshops duren gemiddeld 2 uur, 10 minuten per persoon. Wij kunnen de workshops organiseren bij jou op locatie.

Traveling Tailor

Verschillende events - Netwerkavond

Naast de workshops voor vrienden, familie, collega's, werknemers en zakenrelaties, organiseren wij ook workshops voor netwerkers; een netwerk event “ new style”. Naast het samenstellen van je eigen maatshirt ontmoet u ook nieuwe contacten.

De workshops van Bivolino staan bekend om zijn gezellige ambiance, een belevenis en ondernemend. Deze kernmerken staan tevens bij deze workshop centraal. Bivolino biedt u deze nieuwe vorm van netwerken.

Workshop maatshirts, geanimeerd door onze meester kleermaker. Onze traveling tailor staat voor jullie klaar!

VOOR PRIJSOPGAVE EMAIL NAAR: SHIRT@BIVOLINO.COM