1. STIJLADVIES
  2. HEMDEN EN BLOEZEN

VERSCHIL HEMD, OVERHEMD EN BLOES?

Bloes en hemd worden vaak door elkaar gebruikt, toch zijn er wel verschillen. Bloes wordt meestal gebruikt voor de vrouwelijke variant van een hemd. Een hemd is altijd voor mannen. Wikipedia zegt het volgende: “Een overhemd of kortweg hemd is een kledingstuk voor het bovenlichaam gedragen door mannen”.

Eigentijdse hemden en bloezen in een passende maat op het internet. Bent u op zoek naar een passend overhemd? Een vertrouwde online winkel voor het kopen van hemden en shirts voor heren. Alle heren hemden zijn online te vinden: voor zakelijk of privé/casual gebruik. 

EEN KEUR AAN HEREN HEMDEN: ALLE KRAGEN, STOFFEN EN WEVINGEN

Wij bieden een volledige collectie hemden met 25+ verschillende boorden zoals Button-down, Cutaway, Italian spread, Widespread, Kent, Semi spread en een wingtip voor speciale gelegenheden. Zie in de 3D shirt configurator. Allerlei hemden en bloezen in een effen uitvoering, pied de poule, print, ruit, tartan, stip en streep. En uitgevoerd met de mooiste wevingen, zoals Twill, Zijde, Chambray, Dobby, Fil-à-fil , Visgraat, Oxford, Poplin en Satijn.

ITALIAANSE HEMDEN EN DAMES BLoezen

Alhoewel niet alle overhemden uit Italie komen hebben de meeste overhemden tegenwoordig een Italiaanse snit: dit betekent een boord die is weggesneden en een shirt dat getailleerd om uw lichaam zit. Accessoires die veel gezien worden bij dames bloesjes zijn strikken, ruffles en ruches. Vrouwelijke businesshemden zijn vaak iets rechter en in één (effen) kleur voor een professionele, maar elegante look. 

https://www.youtube.com/watch?v=xmkXlArEn-o

HEMDEN EN BLOEZEN

HEMDEN EN BLOEZEN

HEMDEN EN BLOEZEN