VOETBALSHIRT

VOETBALSHIRT

Wat is een voetbalshirt? 

Bent u op zoek naar voetbalshirts? Liefhebbers van voetbalshirts zijn voetbalfans. Dit betekent  voetbalshirts van een hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn er de officiële voetbalshirts, maar ook fanshirts. 

Shirts, tenues, trainingspakken en fanartikelen

Replica voetbalshirts zijn op alle posities sterk vertegenwoordigd, met zowel thuisshirts als uitshirts en in zowel korte als lange mouwen. Complete voetbaltenues bestaande uit een voetbalshirt, voetbalbroekje en voetbalsokken mogen uiteraard niet ontbreken in een uitgebalanceerde selectie. Ook hebben we aan de onmisbare schakel gedacht met een ruim aanbod aan keeperskleding, zoals keepersshirts en volwaardige keeperstenues.

Het verschil tussen fanshirts en originele shirts?

Het verschil is als volgt: fanshirts hebben geen merklogo en een aangepast clublogo. Ook wordt er gebruik gemaakt van een dunnere katoen-polyester stof dan bij de originele shirts. De fanshirts zijn over het algemeen veel goedkoper dan de originele shirts. Originele voetbalshirts hebben een merklogo en het originele clublogo, zoals het Nike FC Barcelona shirt of het Adidas Real Madrid shirt.

Eredivisie, Europese topclubs en landenteams

Collecties voetbalshirts bestaan uit artikelen van Nederlandse , Belgische clubs en Europese grootmachten zoals het Anderlecht Shirt, het Amsterdam shirt,  het Barcelona shirt, het Madrid shirt en het München shirt. Ook voor de trouwe Oranje supporters hebben we vele Oranje fanartikelen zoals het Nederlands Elftal shirt naar de overwinning schreeuwt. Een landen voetbalshirt haalt u ook van populaire landenteams zoals Spanje, Brazilië en België kan natuurlijk ook, de keuze is reuze. 

Voetbalshirts online kopen?

Wereldkampioenschap voetbal 2022. Het FIFA wereldkampioenschap voetbal 2022 zal worden gehouden in Qatar.

Voetbalshirts zijn online verkrijgbaar op de clubsites.

Voetbalshirt op maat online ontwerpen?

Van de kollectie https://www.bivolino.com/be/voetbalshirt-fifa-belgie