1. STIJLADVIES
  2. HEMDEN EN BLOEZEN
  3. ZIJDEN BLOES - ZIJDE BLOES

ZIJDEN BLOES - ZIJDE BLOES

ZIJDEN BLOES - ZIJDE BLOES

Wat is een zijden bloes?

Zijden bloes: Als modeliefhebber bent u natuurlijk altijd geïnteresseerd in trendy kleding met leuke nieuwe details. U hebt een voorkeur voor soepel dragende natuurlijke stoffen die er prachtig uitzien en lang meegaan. Bivolino heeft voor u een bijzondere serie blouses samengesteld waarin de zijden bloes een hoofdrol speelt. Als zuiver natuurproduct heeft zijde al een hele geschiedenis als uitstekende grondstof voor stijlvolle kleding achter de rug en ook vandaag de dag nog weten veel modieuze mannen en vrouwen een prachtige zijden bloes te waarderen.

Door de zachte soepele eigenschappen en de fraaie uitstraling van het materiaal is iedere zijden blouse een streling voor het oog en een weldaad om te dragen. Bij Bivolino is iedere zijden bloes van de beste kwaliteit en gemaakt door vooraanstaande modelabels. In de gevarieerde collectie vindt u uiteenlopende modellen. Er is in deze serie geen zijden bloes hetzelfde en u kunt alle kanten op met de vele modellen die vaak in zowel een casual outfit op hun plaats zijn, als bij een meer formele zakelijke look. 

"Een zijden bloes behoudt lang zijn waarde binnen de mode!"

Door de tijdloze uitstraling van het materiaal, heeft u langdurig plezier van een zijden bloes waarmee u makkelijk kunt combineren binnen de huidige modecollecties en die uit het verleden en de toekomst. Zo kunt u met een fraaie zijden blouse onder meer een zeer geslaagde mix maken met veel kleding uit uw bestaande garderobe, en met de kleding die u in de toekomst nog gaat aanschaffen. Het is niet voor niets dat zijde, net als katoen, één van de meest verkochte natuurlijke stoffen is in de modewereld.

Zijde heeft van nature al een schitterende look die veel modelabels smaakvol weten te gebruiken binnen de verschillende collecties die elk seizoen weer worden uitgebracht. Een zijden bloes is natuurlijk in ieder jaargetijde een gewild kledingstuk dat zijn weg vindt naar uiteenlopende kledingkasten van dames met verschillende smaken en stijlen op modegebied.

Zijde bloezen online kopen?

Nette bloezen zijn vaak gemaakt van zuivere zijde en zijn dankzij de verkoelende stof zeer comfortabel om te dragen. Het materiaal is kreukvrij, licht en toch scheurbestendig. Alleen vraagt het wat meer zorg, omdat men bij de reiniging ervan voorzichtig moet zijn. Alles online verkrijgbaar

Zijde bloezen op maat online ontwerpen?

https://www.youtube.com/watch?v=jwL4tPNHOf0

Van de Collectie https://www.bivolino.com/be/zijden-bloes