1. STIJLADVIES
  2. PAISLEY
  3. PAISLEY BLOES

PAISLEY BLOES

PAISLEY BLOES

Wat is een paisley bloes?

Paisley is toch wel de stijl die van iedere man en vrouw, en zelfs ook van elk kind, een speelse en leuke verschijning kan maken. Het abstracte motief van Paisley vraagt om een rijke fantasie. Het unieke motief is niet alleen erg speels en creatief, maar komt ook terug in de meest uiteenlopende kledingstukken en accessoires. Het is dan ook eigenlijk niet heel vreemd dat diverse topmerken kiezen voor Paisley, want het abstracte motief geeft een eigen identiteit aan ieder product.

Daarnaast is Paisley uiteraard heel makkelijk aan te passen aan een persoonlijke smaak. Het motief kan evengoed in zwart, wit en grijs terugkomen als dat het voor kan komen in roze, oranje, paars en blauw. Paisley wordt gemakkelijk gecombineerd met iedere andere stijl, waardoor u zeker indrukwekkende combinaties kunt maken binnen je outfit. Combineer een Paisley blouse met een effen broek.

De vrolijke blaadjes van Paisley: Paisley is abstract, en dit betekent dat iedereen in het motief kan zien wat hij of zij erin wil zien. De meest voorkomende omschrijving van het Paisley motief is toch wel het 'blaadje'. De vorm komt goed overeen met de blaadjes van de bomen, zoals deze door velen worden getekend. Echter, er wordt ook vaak gezegd dat Paisley wel iets weg heeft van een grote komma. Het maakt helemaal niet uit wat u erin ziet.

Paisley bloezen online kopen?

Wat wel uitmaakt, is dat u er de originaliteit en de creativiteit van inziet. Paisley heeft het vermogen iedere blouse een heel andere uitstraling te geven, enkel door de invloed van het abstracte motief. Bij Bivolino vindt u natuurlijk ook meer dan voldoende leuke bloezenwaarin de populaire Paisley blaadjes, of komma's, op een speelse manier terugkomen.

Paisley bloezen op maat online ontwerpen?

Van de Kollectie https://www.bivolino.com/be/bloes-bloemenprints