1. STIJLADVIES
  2. DAMESBLOES
  3. Bloes Met Strikkraag - Bloes Met Strik - Bloes Met Strikkraag

Bloes Met Strikkraag - Bloes Met Strik - Bloes Met Strikkraag

Bloes Met Strikkraag

Wat is een bloes met strikkraag ?

    Elegant, klassiek, rock of trendy: de bloes met strik gestyled:

De bloes met strik oogt helemaal niet oubollig of ouderwets: al in de jaren 40 werd zij door elegante lady’s gedragen. Met fleurige kleuren opgepoetst en door enkele designers nieuw geïnterpreteerd, komt de bloes met strikkraag tegenwoordig graag mee naar een feestje. Wij laten vier variaties zien.

  •       Elegant met de bloes met strik kan altijd

Door de snit van de blouse oogt ze van zichzelf al elegant. Dit effect wordt ondersteunt door een edel en soepel vallend materiaal zoals zijde of satijn. Ook polyester modellen met lange mouwen werken chic, wanneer de strik zelf uit hoogwaardig materiaal gemaakt is.

 

  •       Trendy kan de bloes met strik ook

Wie heeft beweert dat de strik verplicht aan de voorkant aangebracht moet zijn? Dat dachten ook enkele designers en ze creëerden mouwloze bloezen met strikken waarbij de strik op de rug werd vastgebonden. Ook eenvoudige tops met strik zijn zeer trendy. Vooral wanneer deze daarbij ook interessante patronen zoals bijvoorbeeld de ethno look hebben. Daarbij passen peeptoes die qua kleur op de blouse of de tas en riem worden afgestemd. Deze mag in de zomer wit of kleurig zijn en in de winter donkere, terughoudende kleuren hebben.

 

  •       Klassieke bloezen met strik kunnen ook goed op kantoor

Bloezen met strik uit katoen met lange mouwen kunnen ook graag door dames op kantoor worden gedragen of op een afterwork-cocktailparty. Klassieke patronen zoals lange strepen of polkadots op zwarte of witte achtergrond zien er zeer vrouwelijk en edel uit. Ook eenkleurige blouses met strik, waarvan de strik een andere kleur heeft, doen het goed op kantoor.

 

  •       Bloes met strik in rock style

Ja, de strik kan ook rockend. Namelijk in een model zonder mouwen in zwart of grijs. Daarbij passen donkere jeans in used look perfect.

 

Bloezen met strik online kopen?

    De bloes met strik verenigt blouse en accessoire.Online verkrijgbaar.

 

Bloezen met strikkraag op maat online ontwerpen?