LUIPAARD BLOES

LUIPAARD BLOES

Wat is een luipaard bloes?

Luipaardprint en Dierenprint: Laat het beest in u los met een stylish dierenprint! Creëer een instant stoere én fahionable look door een beetje beest toe te voegen aan uw outfit. Slang, zebra, luipaard, tijger, panter-prints: het is een heuse beestenboel voor de zeer aaibare bloes-collectie boordevol dierenprints.

Uw perfecte dierenprint; pronk ermee op blouses en tunieken. Een mooi animal print, een extra beestige touch toevoegen aan uw complete look. Een subtiele luipaardprint in neutrale bruinkleuren of juist een flashy panter motiefje in een felle kleur voor de zomerbloezen? En voor uw zomerlook kan een op en top hipster bloes met tijgerprint uiteraard niet ontbreken.

U kan het zo gek niet bedenken of het komt met een dierenprint. Kortom, animal prints zijn helemaal hot en here to stay!

Luipaard bloezen online kopen?

Trendy onderweg:Bloezen met luipaard-prints zijn in alle grootten en kleuren telkens weer een hit in de modewereld en geven ook aan deze bloes uit licht doorzichtig chiffon dat beetje meer. De kleur-accenten maken de trendy look extra fris. Ideaal in combinatie met een paar strakke jeans. Online verkrijgbaar.

Luipaard bloezen op maat online ontwerpen?

Van de Kollectie https://www.bivolino.com/be/bloezen-allover-print