1. STIJLADVIES
  2. Luxe klassieke hemden online
  3. thomas mason albini stoffen heren blouses en hemden

thomas mason albini stoffen heren blouses en hemden

thomas mason albini stoffen heren blouses en hemden
Luxe Hemden van Albini stoffen. Opgericht in 1876 in Albino (Bergamo), blijft

Albini Group

een familiebedrijf dat vandaag wordt vertegenwoordigd door de vijfde generatie onder leiding van Silvio, Fabio, Andrea en Stefano Albini. De actieve aanwezigheid van de familie is de basis voor een brede kijk op zakelijk succes. Business continuiteit zorgt voor een lange termijn oriëntatie, een sterke gehechtheid aan het product en een ethisch engagement. Cotonificio Albini gebruikt de beste grondstoffen, doet continu aan stilistisch onderzoek. De Italiaanse smaak voor mode en de passie voor kwaliteit staan achter alles wat

Cotonificio Albini

aanbiedt. Sinds 1872 produceert het Italiaanse bedrijf Albini topkwaliteit stoffen met een uniek design. Bijvoorbeeld de Piumino 100/120 serie van Albini is gemaakt uit het fijnste Egyptisch katoen van het type Giza87 dat zich onderscheidt door zijn lange vezels, duurzaamheid en finesse. Voor de beste stoffen worden Giza 45 en Giza 87 gebruikt, dit is het beste katoen uit Egypte .Door de jarenlange expertise op het gebied van katoen in combinatie met state-of-the-art is Albini als geen ander in staat om deze kostbare vezels te weven tot de mooiste lichtgewicht stoffen. De stoffen geven de drager het gevoel 'omwikkeld te zijn door luxe'. De Giza is het beste Egyptische katoen dat wordt gebruikt als ruw materiaal. Dit katoen komt van plantages die vlak bij de Nijl liggen in Kafr El Sheikh, Egypte. Met dit katoen produceert Albini Groep haar parade paard “ Thomas Mason”. Naarmate je de hemden vaker wast wordt de stof steeds zachter, maar behoudt de sterkte en kleur.
Bij Bivolino, zijn

DAVID & JOHN ANDERSON (ALBINI GROUP)

hemden beschikbaar.
Geschiedenis: De familie Anderson is sinds de 18e eeuw producent van gekleurd katoen. Het bedrijf zelf werd opgericht in Glasgow, in het jaar 1822, door David Anderson. De stof is gemaakt van twee-voor-één gedraaid garen met een score van NE 300/2, de beste die ooit in de wereld is geproduceerd, met een sterkte van minder dan 100 gram. Het beste extra lange Egyptische Giza45-katoen wordt als grondstof gebruikt, van plantages die worden gekweekt in een klein gebied ten oosten van de Nijldelta - Kafir S'Ad - vertegenwoordigt slechts 0,4% van de totale katoenproductie in Egypte. Om het aantal van 300/2 te verkrijgen, selecteren we de beste Giza45-balen en kiezen we die met de beste kwaliteiten. We zijn op zoek naar de uiterste fijnheid, lengte en sterkte en slechts 2% van de Giza45-balen die we onderzoeken voldoen aan deze specificaties.