RODE BLOES

Wat is een rode bloes ?

De biologische effecten van rood zijn stimulerend en activerend. De kleur verhoogt de hartslag en ademhaling en wekt eetlust op. Rood is een warme kleur die aandacht trekt en geassocieerd wordt met het lichaam. De kleur van bloed is de kleur van leven, vitaliteit, energie, kracht en passie. Positieve associaties met rood zijn er ook volop op het gebied van liefde, passie en romantiek. Denk maar aan verleiding, sensualiteit, hartstocht en opwinding. Negatieve associaties met rood zijn opdringen, agressie, macht, pijn en gevaar. Rood heeft letterlijk stopkracht, denk maar eens aan verkeersborden. Met het dragen van rode blouses geeft u aan dat u lef heeft en dat u bereid bent uw eigen spoor te trekken. In een overwegend rode kamer wordt u iets actiever.

Rode bloes online kopen?

Rode bloezen van de beste merken voor dames. De keuze voor de kleur van een blouse is erg persoonlijk en rood is geen uitzondering. Een rode bloes is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van "rode bloezen". Alleen de beste rode bloezen van de hoogste kwaliteit. Zo vindt u altijd de perfecte rode bloes.

Rode bloezen op maat online ontwerpen?

Tegenwoordig is een rode maatbloes nog steeds stijlvol en luxueus. Een rode bloes op maat past bij zowel formele als informele omstandigheden en geeft toch een soort gevoel van klasse.

RODE BLOES

RODE BLOES

Te vinden op Bivolino:https://www.bivolino.com/be/rood-transparante-chiffon-bloes