1. STIJLADVIES
  2. Stijladvies Hemden kleuren
  3. LICHTBLAUW HEMD - BLAUW HEMD - LICHTBLAUWE HEMDEN

LICHTBLAUW HEMD - BLAUW HEMD - LICHTBLAUWE HEMDEN

Wat is een lichtblauw hemd? Wat is een blauw hemd?

Blauw en heren hemden mode. Blauw: de kleur van de lucht en de zee, de lievelingskleur van veel mensen, wordt geassocieerd met rust en vrede. Het is een kleur die staat voor de geest, intelligentie en verstand. Blauw wordt gezien als de kleur van vertrouwen, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid. Met blauwe hemden straal je evenwichtigheid, efficiëntie en stabiliteit uit. In een blauwe ruimte wordt u productief. Meer modeassociaties op de kleur blauw zijn loyaal, geduldig, sympathiek, vriendelijkheid, waarheid. Maar ook conservatief, kalmte, koude, weinig emotioneel, status en macht. Door associaties met integriteit en oprechtheid wordt blauw veel gebruikt in zakelijke kleding.

Lichtblauwe hemden online kopen? Blauwe hemden online kopen?

Blauw is ook een favoriete kleur voor hemden. Chambray-blauw voor casual shirts en Lichtblauwe popeline voor zakelijke hemden. Alles online te bestellen. Dit jaar draait het allemaal rond deze trendy kleur. Lichtblauw bepaalt al langer het modebeeld, maar dit jaar breekt de kleur echt door. Het grote voordeel van lichtblauw: u kan het combineren met alles wat u wil. Maar onthoud: pastelkleuren zijn zacht, ga dus ook voor een simpele maar gesofisticeerde look.

Blauwe maathemden online ontwerpen?

Blauwe hemden van de beste merken voor heren. Zelfs de keuze voor een blauw hemd is heel persoonlijk - vaak de meeste keus want heel veel hemden hebben een blauwe tint. Hemden en blouses voor heren met als hoofdkleur blauw (blue). Een blauw of lichtblauw hemd is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van "blauwe hemden". Alleen de beste blauwe shirts en blauwe hemden van de hoogste kwaliteit

LICHTBLAUW HEMD - BLAUW HEMD - LICHTBLAUWE HEMDEN

LICHTBLAUW HEMD - BLAUW HEMD - LICHTBLAUWE HEMDEN

Te vinden op Bivolino: https://www.bivolino.com/be/business-visgraat-hemd