1. STIJLADVIES
  2. Stijladvies Hemden kleuren
  3. MARINE HEMD - MARINE HEMDEN - NAVY HEMD - MARINEBLAUW HEMD

MARINE HEMD - MARINE HEMDEN - NAVY HEMD - MARINEBLAUW HEMD

Wat is een marine hemd?

Marine hemden voor heren. Een navy, marineblauw of donkerblauw hemd is de trend van dit moment. Navy shirts zijn goed combineerbaar. Zowel zakelijk als casual geeft dit een mooie en luxe uitstraling. Draag marineblauwe hemden bijvoorbeeld op een spijkerbroek of lichte chino. Vindt de beste donkerblauwe hemden voor mannen online.

Marineblauwe mode: Marineblauwe mode komt veel voor in de rijke wereld van jachthavens en zeilboten. Maar ook in het dagelijkse leven zie je deze donkerblauwe kleur vaak terug. Marineblauwe mode is namelijk goed te combineren met andere kleuren en legt daarom een stevige basis in je garderobekast. Verder past marineblauwe mode, behalve in een leven vol zeiljachten, ook prima in een zakelijke omgeving. Het donkere marineblauw geeft een stevige en betrouwbare uitstraling, waardoor een mantel- of broekpak in deze kleur alvast een goede binnenkomer is bij een zakelijke bespreking. Draag er bijvoorbeeld een blouse in marine bij voor een extra klasse-effect.

Het donkere blauw bedekt de rondingen, waardoor u er slanker uitziet. Deze uitwerking kunt ook weer benutten om juist wel de nadruk te leggen op de pluspunten van uw lichaam.. Met marineblauw kunt u alle kanten op en daarom is deze kleur een echte aanwinst voor uw garderobe.

Navy hemden online kopen?

Navy hemden voor heren. Een navy hemd is de trend van dit moment. Navy shirts zijn goed combineerbaar. Zowel zakelijk als casual geeft dit een mooie en luxe uitstraling. Draag navy hemden bijvoorbeeld op een jeans of camel chino. Vindt de beste  navy hemden voor mannen.

Marine maathemden online ontwerpen?

MARINE HEMD - MARINE HEMDEN - NAVY HEMD - MARINEBLAUW HEMD

MARINE HEMD - MARINE HEMDEN - NAVY HEMD - MARINEBLAUW HEMD

Te vinden op Bivolino:https://www.bivolino.com/be/strijkvrij-marine-hemd