1. STIJLADVIES
  2. Stijladvies Hemden kleuren
  3. BORDEAUX HEMD - BORDEAUX HEMDEN - WIJNRODE HEMDEN

BORDEAUX HEMD - BORDEAUX HEMDEN - WIJNRODE HEMDEN

Wat is een bordeaux hemd?

Bordeaux mode. Of het nu gaat om kleding, schoenen, accessoires of diverse lifestyleproducten; bordeaux is als kleur al jarenlang niet meer weg te denken uit het wereldwijde modebeeld. Bordeaux mode staat voor een warme en stijlvolle uitstraling waarbij zowel modieuze dames als hippe heren zich thuis voelen. Bij Bivolino kunt u in de webwinkel veel leuke bordeaux hemden ontwerpen waarbij het steeds weer opvalt hoe goed bordeaux te combineren is met veel andere actuele modekleuren. De kleur bordeaux ontleent zijn naam aan de kleur van de wijn die in en rond de Franse stad bordeaux wordt geproduceerd. In plaats van de benaming bordeaux kom je dan ook regelmatig de benaming wijnrood tegen.

Bordeaux mode; een prima basis voor een trendy uiterlijk!

Bordeaux mode komt goed tot uiting in kleding, wijnrode hemden en blouses die thuis horen in een aangename casual outfit. Maar ook bij een keurig nette zakelijke kledingkeuze kunt u met bordeaux mode meer dan uitstekend uit de voeten en maakt u een onuitwisbare professionele indruk op zakenrelaties en collega's.

Bordeaux hemden online kopen?

Bordeaux mode in de vorm van elegante hemden en blouses, komen goed tot hun recht bij stoere jeans, fraaie colberts en blazers, diverse soorten schoenen en accessoires. Kleuren die het in combinatie met bordeaux mode goed doen zijn onder andere antraciet grijs, zwart, beige en wit.

Bordeaux maathemden online ontwerpen?

BORDEAUX HEMD - BORDEAUX HEMDEN - WIJNRODE HEMDEN

BORDEAUX HEMD - BORDEAUX HEMDEN - WIJNRODE HEMDEN

Te vinden op Bivolino:https://www.bivolino.com/be/bordeaux-hemd

bordeaux hemd - bordeaux hemd