ORANJE HEMD

Wat is een oranje hemd?

Oranje : de mengkleur tussen rood en geel, staat voor stimulering van het brein en de eetlust. Oranje is een aandachttrekkende kleur die warmte en enthousiasme uitstraalt. Door de combinatie van rood en geel is oranje een combinatie van het lichamelijke (rood) en emotionele (geel). De warme kleur staat voor vrolijkheid, optimisme, plezier, kracht, energie, aandacht, beweging, creativiteit, speelsheid en toegankelijkheid. Negatievere associaties met de kleur zijn niet serieus, goedkoop en overvloed.

De kleur wordt door Nederlanders natuurlijk ook geassocieerd met Koningsdag en voetbal.

ORANJE HEMD

Oranje hemden online kopen?

Stijlvolle oranje hemden en oranje shirts waarmee u er verzorgd uitziet, die van goede kwaliteit zijn én heerlijk zitten. Voor het EK voetbal en WK voetbal, Koningsdag, Vaderdag en de Olympische Spelen. Maar ook voor bedrijven en allerlei Oranje evenementen. Dat zijn de mooie oranje hemden en oranje shirts van Bivolino, waarin een oranjesupporter er piekfijn uitziet – op werk en privé.

Oranje maathemden online ontwerpen?

Oranje hemden van de beste merken voor heren. De keuze voor de kleur van een hemd is erg persoonlijk. Hemden met als hoofdkleur oranje. Een oranje hemd is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Bivolino.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van "oranje hemden". Alleen de beste oranje shirts van de hoogste kwaliteit.

ORANJE HEMD

ORANJE HEMD

Te vinden op Bivolino:https://www.bivolino.com/be/oranje-hemd-basico

oranje hemd - oranje hemd