1. STIJLADVIES
  2. Stijladvies Hemden kleuren
  3. ROOS HEMD - ROZE HEMDEN

ROOS HEMD - ROZE HEMDEN

Wat is een roos hemd?

Roze hemden van de beste merken voor heren. De keuze voor de kleur van een hemd is erg persoonlijk. Een roos hemd is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Bivolino.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van "roze hemden". Alleen de beste roos hemd van de hoogste kwaliteit.

Roze :De kleur roze is een overwegend vrouwelijke kleur, die zowel speels als passioneel wordt gezien. Deze zachte tint van rood ontspant en verzacht en wordt als kalmerend ervaren. De speelse associaties zijn energie, vrolijk, zoet, jeugdig. Passionele associaties zijn liefde, drama, flirten en spannend. Vanwege deze beide kanten van de kleur, wordt hij vaak gebruikt in relatie tot de liefde.

Dé kleur van het moment? Roze, op z'n hipsters ook wel omschreven als millennial pink. Hilde Francq ziet de kleur flink evolueren, maar nog lang niet verdwijnen.

http://www.francqcolors.be/

ROOS HEMD - ROZE HEMDEN

De eenhoorn, zeepbellen, regenbogen en bloemenkransen. Wie van de eerste flowerpowergeneratie had kunnen voorspellen dat ze zo hip zouden zijn bij tieners dezer dagen? En wie had tien jaar geleden durven te beweren dat meubelmerken en masse roze sofa's op de markt zouden brengen? "Roze is het nieuwe zwart", verklaart kleurexpert en trendwatcher Hilde Francq al jaren. "De kleur is niet langer kinderlijk. Roze is volwassen geworden."

Roos hemd online kopen?

Eindelijk een blijvende trend onder millennials: de kleur roze. Hip, emancipatoir, kalmerend, draagbaar en fotogeniek. Sommige mannen prijzen roze hemden aan, anderen zullen nooit roze hemden dragen.

Roze maathemden online ontwerpen?

ROOS HEMD - ROZE HEMDEN

ROOS HEMD - ROZE HEMDEN

Te vinden op Bivolino:https://www.bivolino.com/be/roos-hemd