1. STIJLADVIES
  2. Herenhemden Kragen
  3. Hemden Hai Semi-Spread Kraag

Hemden Hai Semi-Spread Kraag

 

hai

 

Hai Semi Spread Kraag Nr 20019

De Semi-Spread kraag of Hai kraag wordt gekenmerkt door een grote spreiding tussen de punten. Wordt ook wel de Haifisch kraag genoemd daar de kraagpunten ' open vliegen '. Wordt met een mooie das met dubbel voudige windsor knoop gedragen. De semi spread boord kan ook bij avondkleding gedragen worden. De semi spread boord of kraag is een topper bij het trendy fashion publiek. Wordt ook regelmatig zonder stropdas gedragen . Fashion is trendy!

De Semi-Spread kraag wordt ook wel Hai Kraag genoemd . Deze kraag bestaat met hoog open oplopende punten.

De afmetingen zijn als volgt : 

Voor de Semi-Spread kraag -nr20019: 

                - hoogte: 3.8cm

                - puntlengte: 9cm

                - spreiding: 16cm

Hemd Hai Semi-Spread KraagBivolino Pinterest Hai

Hai semi spread kraag. De Hai semi spread boord of kraag komt het best tot zijn recht als je hem gesloten draagt. Bovendien laat hij voldoende ruimte voor een fraaie, zware knoop in je das. Erg populair op het moment. Veel stijlbewuste Zuid-Europeanen dragen de Haï semi spread kraag met of zelfs zonder das. De Haï semi spread kraag, is de favourite kraag voor de trendy businessman.

Een variant: een semi-spread kraag
Een variant op de wide spread kraag is de semi-spread kraag. Deze is net iets minder ver uitgesneden (dus niet wide). Hierdoor komt de semi-spread boord iets meer in de buurt van de klassieke kraag. Een gedeeltelijk weggesneden nekkraag is ook geschikt voor mannen die gewend zijn een klassieke kraag te dragen. Hierdoor is de overgang naar een ander type kraag minder groot.

Hai Semi Spread kraag