Close
2017 website
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Filters

Grote Maten

grote maten
 
Klanten-designers worden verkopers
 
Alle

grote maten mannen hemden

zijn mogelijk tot en met kraagmaat 60 cm . U bent op zoek naar hemden in grote maten. Hemden zijn er in alle soorten en maten. De kraagmaat zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele hemd. Een hemd wordt gekozen op kraagmaat, in dit geval bent U op zoek naar "hemden met een grote kraagmaat".
Grote maten hemden : eenvoudig en vertrouwd online te bestellen .Het kan soms lastig zijn voor mannen om passende grote maten hemden te vinden. Hier vindt u alle hemden beschikbaar in de grotere nek maten en dit tot en met 60. U koopt hemden met een grotere kraagmaat eenvoudig en vertrouwd online. 
hemden speciaal in “ een grote maat ” worden ook gekenmerkt als 3XL, 4XL, 5XL , 6XL tot en met 9XL. Ook kunnen alle hemden met extra lange mouw. Hierbij spreekt men van lengte maten , bijvoorbeeld mouwlengte7 , waarbij ook de ruglengte vna het shirt wordt aangepast .
Een hemd wordt altijd gekozen op basis van de kraagmaat ofwel nek maat. Heeft u bijvoorbeeld kraagmaat 52 cm , dan vraagt u altijd naar hemden met kraagmaat of nek maat 52 in een winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij de grote kraagmaat horen dan de juiste mouwlengte, pasvorm en shirtlengte voor de rest van uw lichaam zodat het hemd lekker zit.
Hemden voor grote mannen hebben één criterium dat eigenlijk alle maten bepaald, ook voor heren die grote maten nodig hebben: de kraagmaat. Uw kraagmaat is in feite de maat van de kraag van een hemd aan de binnenkant van het hemd gemeten. Het is afgeleid van de omtrek van uw nek - logisch: hier moet het hemd omheen vallen. De kraagmaat is belangrijk om te weten - omdat je zonder, moeilijk een passend hemd vindt. Een extra grote kraagmaat biedt ook voldoende ruimte voor beweging en het dragen tijdens werk.
De juiste grootte kraagmaat kiezen zorgt ervoor dat de boord goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los. Zorg ervoor dat je van te voren je maten weet om de juiste keuze te maken. Indien u vaak een das draagt is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft tussen de kraag en de nek (1-2 cm): zo kunt u na een lange dag nog goed adem halen. Een beetje extra grootte is dan wel verstandig.
Voor dames bloezen biedt Bivolino u een maten range tot en met bloesmaat 54 ( 6XL) . Grote maten voor dames bloezen zijn beschikbaar online en alle maten .

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/hemd-kleermaker

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/hemd-oversized

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/hemden-slim-fit

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/hemden-extra-lange-mouw

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/maatwerkservice

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/fully-tailored-kleermaker-heren-hemden-op-maat

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/fully-tailored-kleermaker-bloes-op-maat