Hemd Slim Fit

 Slim Fit

 
Klanten-designers worden verkopers
 

Slim fit hemden hebben een strakke pasvorm en sluiten nauw aan op het lichaam. Modieus, getailleerde slim fit hemden voor slanke mannen. Bij Bivolino vindt u "

slim fit hemden

, best passend met

perfecte snit

Een echt "slim fit hemd" is gemaakt om een zeer juiste en getailleerde pasvorm te garanderen. Slim Fit hemden ogen lekker slank - een mooi slim fit hemd van een luxe stof zorgt dat u zich onderscheidt in de massa. Een Slimfit shirt houdt in dat het hemd een slanke, iets strakke pasvorm heeft. Het hemd hoeft niet overal strak aan te sluiten, maar het vormt lekker om het lichaam. Zorg ook immer dat u nog wat ruimte over hebt (4-8 cm) om uw middel zodat u kunt blijven bewegen.

Getailleerde hemden

zijn rond de taille iets ingenomen (in het engelse hete dit slim fit; slim=slank of dun en fit=pasvorm), waardoor het figuur beter uitkomt. Een slim fit hemd is stijlvol en modieus.

Het kopen van hemden hebben wij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Alle hemden zijn in 4 fits te verkrijgen : ruime fit, getailleerde fit , slim fit en super slim fit . De volgende meerbreedtes worden aangehouden :

                             - ruime fit (L): 20% meerbreedte 

                             - getailleerde fit (M) : 15% meerbreedte

                             - slim fit (S): 15% meerbreedte met 2 rugnaden

                             - super slim fit (XS): 10% meerbreedte met 2 rugnaden

 

Ons assortiment bevat de beste hemden , verkrijgbaar in alle pasvormen .

Strak passende shirts en slim-fitted shirts

Voor fanatieke slim fit shirt dragers is het strak uitgevoerde slim fit hemd een gewild kledingstuk waarmee je je persoonlijke looks nog krachtiger kunt neerzetten. Dat een mooi wit of blauw uitgesneden strak shirt populair is bij veel modieuze mannen is, is natuurlijk duidelijk. Het strakke model sluit extra fraai om uw bovenlichaam waardoor uw look nog beter tot haar recht komen."De slim fit hemden voor heren als hippe smaakmaker!"

Wat is een
Slim Fit hemd

Een slim fit hemd is een hemd dat héél getailleerd is. Italiaanse hemden hebben vaak een Slim Fit. Bent u iets forser of steviger gebouwd, dan is een hemd met een slanke pasvorm (slanke fit) misschien net iets te gewaagd. Maar misschien heeft u juist wel een heel getraind lichaam en staat zo’n slim fit hemd juist super strak. Maar meestal is het dus zo dat als u iets forser of steviger bent, u beter geen slim fit kan proberen. 

Een slim fit hemd is vrij strak en getailleerd. Deze is geschikt voor slanke heren. Als u slank bent maar een beginnend buikje heeft dan valt de 'slimme pasvorm' eigenlijk al af. Slim fit hemden zijn voor slanke (ook wel ranke) heren die zichzelf graag strak kleden. Tegenwoordig worden slim fit hemden ook gemaakt van een beetje stretch (katoen met een % elastaan) waardoor een hemd nog strakker om de taille valt en dus ook handig meebeweegt (de stof voelt er ook iets voller door aan)

Hoe weet ik of een hemd slim fit is? Ook herkent u een slim fit overhemd aan de zoomen, de naden, aan de achterzijde. Bij een slim fit hemd ontstaan er aan de achterzijde altijd twee coupenaden, daar waar als het ware de stof aangetrokken is om de strakkere pasvorm te krijgen. Een slim fit hemd zonder coupenaden (uit 1 stuk) is dus minder makkelijk om te maken. De coupenaden zorgen ervoor dat het nog beter om je lichaam vormt - doch vinden niet alle slim fit dragers dit het allermooiste.

 fit voor dames blouses

Voor de dames blouses zijn er 3 fits : Anastasia  en Racilia zijn slim fit met centrage en borstnepen. Ook de rug is gecentreerd : er zijn 4 coupe naden , 2 op voorpand en 2 achteraan de rug Racilia heeft princessen naden .Georgia is een ruime pasvorm met borstnepen zonder centrage.

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/hemden-kleermaker

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/hemden-oversized

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/hemd-extra-lange-mouw

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/hemd-grote-maten

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/maatwerkservices

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/fully-tailored-kleermaker-heren-hemd-op-maat

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/fully-tailored-kleermaker-bloezen-op-maat