1. STIJLADVIES
  2. Stijladvies - Maatgids
  3. Hemden Extra Lange Mouw

Hemden Extra Lange Mouw

mouwlengte7

Bij Bivolino kan elk hemd voor heren in de gewenste en best passende mouwlengte worden geproduceerd.  Mouwlengte vier of Mouwlengte 4 is een hemd met een

kortere lange mouw

. “Mouwlengte 4” hemden zijn geschikt voor heren met  kortere armen. De lengte van de mouwen zijn 60 cm. De mouwen van hemden met Mouwlengte 4 zijn gemiddeld zo’n 5 cm korter als de gemiddelde armlengte van 65 cm.
Mouwlengte vijf of Mouwlengte 5 is een hemd voor mannen met een standaard armlengte . “Mouwlengte 5” hemden zijn geschikt voor heren met normale armlengte.

De lengte van de mouwen zijn 65 cm

. De mouwen van hemden met Mouwlengte 5 zijn gemiddeld voor westerse mannen. Mouwlengte 5 is een andere benaming voor hemden met een standaard mouwlengte.
Bivolino is de specialist in stijlvolle langere hemden met een extra lange mouwHemden met langere mouwen die ook aan de onderkant net ietsje langer zijn zodat het hemd netjes in de broek blijft zitten.
Mouwlengte zes of Mouwlengte 6 hemden hebben een langere mouwlengte van 69cm. "Mouwlengte 6" is voor heren met langere armen. Mouwlengte 6 is een ander benaming voor een hemd met een langere mouwlengte.
Mouwlengte zeven of Mouwlengte 7 hemden hebben een extra lange mouw. De  mouwlengte is 72cm. Alle “
Mouwlengte 7
“ of ML7 hemden zijn speciaal voor de lange man. Mouwlengte 8 met 82cm mouwlengte is ook beschikbaar voor alle hemden.
Wat is extra lange mouw?

Als lange man kan het soms moeilijk zijn om goede kleding te vinden. Hemden met korte mouwen zijn al een opgave vanwege de juiste breedte en lengte, maar bij lange mouwen speelt ook de mouwlengte een cruciale rol. Gelukkig zijn er steeds meer hemden te vinden met extra lange mouw of mouwlengte 7. Wat zijn de voordelen van deze mouwlengte?

Mouwlengte 7 staat voor extra lange mouwen . Deze mouwlengte is niet altijd beschikbaar, maar er is veel vraag naar longsleeves en hemden met extra lange mouwen . Lange mannen willen shirts die lang genoeg zijn en dat geldt ook voor de mouwlengte. Het merk Bivolino is gericht op de lange man en biedt hemden met extra mouwlengte aan.

Meerwaarde van extra lange mouwen

Of u nu klein of lang bent, je wilt dat de kledingstukken goed zitten en mooi staan. Te korte hemden bij lange mannen zijn een veelvoorkomend probleem, waar Bivolino een oplossing voor biedt: Shirts en hemden die lang genoeg zijn zonder hun pasvorm en fit te verliezen.

U heeft de keuze uit verschillende lengte- en breedtematen, zodat u altijd het kledingstuk vindt dat perfect bij u past. De hemden voor heren zijn niet alleen beschikbaar in diverse lengtematen, maar ook in meerdere mouwlengtes; namelijk mouwlengte 7 , mouwlengte 8 of extra extra lange mouw.

Dankzij dit onderscheid in mouwlengtes en fits kan u nu shirts vinden die precies bij uw lichaamsbouw passen. Zo hoeft u als lange man niet langer met te korte mouwen rond te lopen.
Bivolino maattabel – overhemden met mouwlengte 7 , zie online op de product pagina’s

Shirts voor lange mannen

Noord-Europese mannen behoren tot de langste ter wereld, waardoor er veel vraag is naar lange kleding. Bivolino speelt in op deze behoefte en biedt shirts en hemden aan met verschillende breedte- en lengtematen en mouwlengtes.

mouwlengte 7

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/hemden-kleermaker

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/hemden-oversized

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/hemd-slim-fit

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/hemd-grote-maten

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/maatwerkservices

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/fully-tailored-kleermaker-heren-hemd-op-maat

Van de Kolllectie https://www.bivolino.com/be/fully-tailored-kleermaker-bloezen-op-maat