1. STIJLADVIES
  2. Stijladvies Hemden kleuren
  3. HEMD GEBROKEN WIT - IVOOR HEMD -OFFWHITE HEMD - CHAMPAGNE KLEUR HEMD

HEMD GEBROKEN WIT - IVOOR HEMD -OFFWHITE HEMD - CHAMPAGNE KLEUR HEMD

Wat is een gebroken wit hemd?

 

TROUW HEMD : U zoekt een "trouw overhemd" want je gaat trouwen! Spannend. Het huwelijk is één van de mooiste dagen van uw leven. Trouwhemden zijn vaak off-white of ecru van kleur voor de bruidegom (beter contrast met de kleding en voor de fotografie). Stem de kleur en stijl van je trouw overhemd af op het thema of de huwelijkskleding van de bruid. Kies uw favoriete hemd om in te trouwen.

De kleur van het trouwhemd: écru of ivoor (off white)

Écru ( ivoor) is dé kleur voor trouw hemden en wit vaak de kleur voor het kleed van de dames, maar wat betekenen deze kleuren en waarom draag u eigenlijk geen wit? De kleding en het hemd van de bruidegom wordt over het algemeen afgestemd op de kleding van de bruid. Als bruidegom is het dan ook belangrijk om rekening te houden met de kleur van de bruidsjurk. Zij bepaalt de stijl waarin de bruidegom zich kleedt: vaak is dit de kleur ivoor en ecru.

Stevige stoffen of luchtig tijdens het huwelijk?

Mooie stoffen voor een trouw overhemd zijn een goede Fine Twill, Heavy Twill of Oxford weving, en dit in champagne kleur.

Gebroken witte hemden online kopen?

Ecru geeft een beter contrast: met andere kleding en vooral voor de fotografie. De kleur van het overhemd wordt aangepast aan de kleur van het bruidsjapon. De bruidsjapon of jurk is over het algemeen niet wit. Een effen wit hemd wordt dan ook afgeraden: door het contrast verbleekt de jurk van de bruid. Veelal is een juiste keuze een off-white of ecru trouw hemd. De lichte crème kleur past beter bij het kleed van de bruid, en zorgt ervoor dat ze beter opvalt.

Gebroken witte maathemden online ontwerpen?

HEMD GEBROKEN WIT - IVOOR HEMD -OFFWHITE HEMD - CHAMPAGNE KLEUR HEMD

HEMD GEBROKEN WIT - IVOOR HEMD -OFFWHITE HEMD - CHAMPAGNE KLEUR HEMD

Te vinden op Bivolino:https://www.bivolino.com/be/trouw-hemd-vadermoorenaar-kraag

hemd gebroken wit - hemd gebroken wit