1. STIJLADVIES
  2. Stijladvies Hemden kleuren
  3. PAARS HEMD - AUBERGINE HEMD - VIOLET HEMD

PAARS HEMD - AUBERGINE HEMD - VIOLET HEMD

Wat is een paars hemd?

De kleur paars wordt door de eeuwen heen veel in koningshuizen gebruikt. Paars wordt dan ook geassocieerd met luxe, stijl en rijkdom. Daarnaast is het een kleur die als spiritueel gezien wordt en die geassocieerd wordt met visie, waarheid en wijsheid. De kleur werkt opbeurend en kalmerend en kan creativiteit stimuleren. Associaties op paars zijn intuïtie, daadkracht, leiding, raad en bemiddeling.

Paars is blauw en rood of rood en blauw. Paars is koninklijk, keizerlijk maar ook een kabinet. De kleur paars is magisch, mystiek en wreed. Paars is de kleur van rouw en de dood maar paars is ook creatief en gevoelig. Paars is mode, luxe maar paars is vooral vrouwelijk en passioneel.

Paars in hemden – Paarse kleur in de Mode.

Met paars toont u creativiteit, individualiteit en kracht. Wanneer u een eigen stijl en persoonlijkheid wilt benadrukken dan is paars een goede kleur. Maar, donkere kleuren paars kunnen ook bedreigend of afstandelijk overkomen. Het ligt dus zeer aan de gelegenheid welke kleur paars u kiest. Donkere paarse kleuren zijn meer zakelijk en afstandelijk. Licht paarse kleuren zijn vrouwelijk en vriendelijk. Paars in feestelijke hemden heeft een luxueuze en magische uitstraling. Paars wordt gezien als een vrouwelijke kleur, zeker de kleuren paars die meer richting rood (aards) gaan.

Paarse hemden online kopen?

Paarse hemden van de beste merken voor heren. De keuze voor de kleur van een hemd is erg persoonlijk. Hemden met als hoofdkleur paars. Een paars hemd is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Bivolino.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van "paarse hemden". Alleen de beste paarse shirts van de hoogste kwaliteit.

Paarse maathemden online ontwerpen?

Paars wordt gezien als een luxe kleur en werd vroeger veel gedragen in combinatie met goud door mensen van adel. Tegenwoordig is een paars maathemd nog steeds stijlvol en luxueus. Een paars hemd op maat past bij zowel formele als informele omstandigheden en geeft toch een soort gevoel van klasse.

PAARS HEMD - AUBERGINE HEMD - VIOLET HEMD

 PAARS HEMD - AUBERGINE HEMD - VIOLET HEMD

Te vinden op Bivolino:https://www.bivolino.com/be/aubergine-hemd-paars