1. STIJLADVIES
  2. Stijladvies Hemden kleuren
  3. ROOD HEMD - RODE HEMDEN

ROOD HEMD - RODE HEMDEN

Wat is een rood hemd?

Rode hemden stralen zelfzekerheid uit. Rood blijft in de mode.

Rode hemden van de beste merken voor heren. De keuze voor de kleur van een hemd is erg persoonlijk en rood is geen uitzondering. Een rood hemd of rode blouse is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van "rode hemden". Alleen de beste rode shirts van de hoogste kwaliteit. Zo vindt u altijd het perfect rode hemd.

Rood is in het additieve kleursysteem een primaire kleur. In het subtractieve kleursysteem is het een secundaire kleur. Het is de complementaire kleur van cyaan. Het is de tint met de krachtigste symboliek. Als een taal namen voor kleuren heeft, is daaronder altijd een naam voor rood. Rood licht bevindt zich aan het eind van het lichtspectrum dat nog door het menselijk oog kan worden gezien. De golflengte van rood licht bedraagt ongeveer 700 nanometer. Kleuren met nog lagere frequenties kunnen niet door mensen, maar wel door sommige dieren gezien worden, daaronder vallen vooral insecten. Deze kleuren worden infrarood genoemd.

Rood hemd is voor agressieve mannen en voor niet meer zo jonge mannen die jeugdig willen overkomen. Rood is officieel een modekleur voor een high-tech modepubliek en voor fashionista’s. Rood is perfect om sombere winterdagen kleur te geven. Rood is perfect voor een party of een avondje stappen. Maar rood kan ook klassiek genoeg zijn voor naar kantoor. En rood is helemaal leuk als hemd of blouse, voor op een spijkerbroek!

Rode hemden online kopen?

Rood hemd is een mooie kleur voor blouses en hemden. Stond 2017 in het teken van ‘Grenadine Red‘, in 2018 staat ‘Cherry Tomato‘ in de top 12 van de modekleuren. Maar eigenlijk mogen alle roodschakeringen voor shirts gedragen worden.

ROOD HEMD - RODE HEMDEN

 

Bekijk de street style foto’s maar eens en doe inspiratie op. Rood is een top kleur voor hemden, online beschikbaar.

Rode maathemden online ontwerpen?

ROOD HEMD - RODE HEMDEN

ROOD HEMD - RODE HEMDEN

Te vinden op Bivolino:https://www.bivolino.com/be/hemd-rood-katoen-polyester-foligno