1. STIJLADVIES
  2. Herenhemden Kragen
  3. Mao Kraag - Mao Hemd

Mao Kraag - Mao Hemd

 

mao kraag

Mao Kraag

De Mao kraag of Mao kraag is minimalistisch en oosters geïnspireerd. Zeer bekend, de kraagvoet is recht en smal met een ronding in het midden op de plaats van de opening. Hij kan gekoppeld worden aan een band boord als het lang geleden gebruikt was in de filosofie van afneembare boorden. De Mao boord of mao kraag wordt vooral gedragen door de liefhebbers van de éénvoudige en pure stijl.

mao kraag

,

mao hemd

,
mao shirt

De afmetingen zijn als volgt : 

Voor de Mao kraag hoogte: 2.5 cm - nr 20008

 

Mao collar

Er bestaat een variant , nl de Nehru boord , zie Shirt Style Tips Bivolino 

Bivolino Mao Boord Pinterest 

Het Mao-kraag hemd is beroemd in een vorm van minimalisme in de sfeer van de tijd. Het ronde ontwerp benadrukt de nek en brengt een wind van vrijheid in de outfit. Snijkant van casual met een jasje, speelt ze tegen de huidige chique noot onder een sportkleding jas. Ongetwijfeld is zijn vermogen tot transfiguratie onmetelijk.

Heren hemd met mao kraag, mode tegen de stroom in.

Deze onmisbare casual chic heeft alles in zich. Hij ervaart een jasgeest en kan trots op de broek gaan zitten zonder discreet naar binnen te gaan. Scherp met een klassieke trend, de strakke hals maakt het ook mogelijk om de kaart van de moderniteit te spelen. Vanzelfsprekend is dit shirt niet beperkt tot het colbert. In een campustrend benadrukt het elegant de ribkraag van de teddybeer. In een dandy inspiratie, ondertekent ze de revival van het vest. Wat de inspiratie ook is, het mao kraag hemd kan het onverwachte creëren.

Mao kraag