Close
2017 website
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Filters

Manchetten Herenhemden

De juiste manchetten

De dubbele afgeronde manchet heeft een hoogte van 8cm en een revers. De dubbele afgeronde manchet is tamelijk stijf en sluit door middel van een knoop dat zich in het knoopsgat bevind. De binnenzijde van deze manchet kan voorzien worden van een contrasterende stof.rechteverstelbare_afgerondeverstelbare_manchet_met_geknipte_hoekNapolitaansegeknipte_hoekvierkantevierkantedubbele manchet met klepjevals dubbele covertibeleMaoenkel afgerondedubbele

Tips voor een juiste manchet

  • De manchet dient op de knik van pols en hand te vallen.
  • Als je een hemd draagt in combinatie met een pak of colbert, dient de manchet van het hemd altijd 1 à 2 cm onder het colbert uit te komen.

 

Kies voor een enkele manchet

De enkele manchet is de meest gangbare en meest gebruikte manchet. Bij de manchetten van Bivolino wordt gebruikt gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig binnenwerk, dat garant staat voor veel draagcomfort. Je ziet het niet, maar je merkt het wel!

Bivolino gebruikt een dubbele knoop op de enkele manchet. Hierdoor kun je de breedte van de manchet aanpassen aan de dikte van je pols. Zo kun je bijvoorbeeld de breedte van de manchet aanpassen als je een horloge draagt.

 manchet hemden

Kies voor een dubbele manchet

Een hemd met dubbele manchetten, gedragen met mooie manchetknopen, geeft een extra luxe uitstraling aan je outfit. Een dubbele manchet is twee keer zo lang als een enkele manchet en wordt dubbelgevouwen en bij elkaar gehouden door manchetknopen.

dubbel manchet

Pinterest Bivolino Manchetten

hemden manchetten zijn essentieel voor hemden. Bivolino en zijn shirt lovers fanaten hebben 15 exclusieve hemden manchetten geselecteerd. Zeer klassieke manchetten zoals de witte manchet of de dubbele manchet, de franse manchet " french cuff " of de verstelbare manchet. Maar ook de echte fashion napolitaanse manchet met gecontrasteerde kleuren. Met of zonder manchet knopen afhankelijk van uw persoonlijke stijl.

Ontwerp uw eigen hemd https://www.bivolino.com/be/hemden-op-maat